Hoe zorg je dat je bedrijf gevonden wordt?

Hoe je je bedrijf zeker kunt laten slagen, is door op Google gevonden te worden. Elke dag gaan miljoenen mensen online om naar bedrijven te zoeken, precies zoals die van jou, maar wat zijn nu de juiste stappen om ervoor te zorgen dat je website wordt gevonden? Zonder al te veel linkbuilding kosten te hoeven maken zou je al een aardig eind moeten komen waardoor je ook op een budget gevonden kan worden.

Wat is het beste recept voor vindbaarheid op een budget?

We hebben het allemaal al menig keer gedaan. Of we nu een monteur zoeken of een restaurant voor onze volgende maaltijd, we zoeken altijd als eerste op één website, Google. Dus als je de website van jouw bedrijf wilt laten zien als de oplossing voor de behoeften van jouw doelgroep, wil je alles doen wat je kan om bovenaan de zoekresultaten van Google te worden vermeld.

We hebben de belangrijkste SEO stappen die je nodig heeft om jouw site vindbaar te maken op Google.

Zoekmachines crawlen het web om informatie te verzamelen om elke dag miljoenen webpagina’s te indexeren. Hoewel je site waarschijnlijk door Google wordt ontdekt, zonder dat je ook maar iets doet, kun je het indexeringsproces versnellen door je site door te geven naar Google via deze link.

Je kunt je site ook opnieuw indienen wanneer je een grote wijziging doet. Dit houdt Google op de hoogte over belangrijke updates om ervoor te zorgen dat de laatste versie van je site nauwkeurig is geïndexeerd.

Selecteer de juiste zoekwoorden

 

Dat is altijd een belangrijke tip. Zorg dat je de juiste zoekwoorden target, en vooral die woorden die haalbaar zijn, zoals long-tail-zoekwoorden, zodat je niet teleurgesteld raakt over de resultaten. Er is niets zo erg dan niet ranken voor woorden die je toch onmogelijk binnen afzienbare tijd had kunnen behalen.

Registreer je domeinnaam langer dan 3 jaar. Het is kosteneffectief en wordt door de zoekmachines gunstig geacht om te zien dat je ervan overtuigd bent dat jouw bedrijf zeker een aantal jaren mee zal gaan. Je ontvangt onmiddellijk wat zoekmachine optimalisatie credit bij de zoekmachine voor het verhogen van de tijd tot je contract verloopt. Je kunt contact opnemen met je hosting provider en een stuk goedkoper voor langere tijd vastleggen.

Stel een 301 redirect in om het http://yoursite.com en http://www.yoursite.com prpbleem op te lossen. Als er een permanente 301-omleiding niet op zijn plaats staat, weten de zoekmachines niet waar de link building credit moet worden toegewezen. Als ze op één plaats samenkomen, ontvangt één site al het SEO-credit. Je hebt hard gewerkt om dit te verdienen, dus zorg ervoor dat je het krijgt!

Maak een conversie formulier. Leads zijn de gateway naar klanten. Als je een stevig aanbod en een bestemmingspagina hebt die jouw uitstekende call-to-action ondersteunt, kun je deze bezoekers hun informatie verzamelen. Je kunt deze gebruiken in een e-mail marketing campagne of een lead-nurturing campagne. Er is een wereld van opties die je in kunt zetten, zodra je dat e-mailadres of telefoonnummer hebt.

Start een zakelijk blog. Bloggen is van het grootste belang om een ​​aantal redenen:

1. De zoekmachines kijken naar een paar belangrijke stukken informatie en een van die criteria is geïndexeerde pagina’s. Elke keer dat je een blogbericht maakt, wordt er een nieuwe pagina gemaakt. Het is een snelle manier om je volume van geïndexeerde pagina’s te verhogen.

2. Bloggen is nog een kans om inhoud te creëren rond goede zoekwoorden. Optimaliseer elke post rondom een zoekwoord dat je wilt gebruiken om door prospects gevonden te worden.

Maak unieke en zinvolle paginatitels die trefwoord rijk zijn. Gebruik eerst je meest krachtige zoekwoorden, en daarna de minder relevante termen.

Inbound marketing en zoekmachine optimalisatie gaan hand in hand. Je site kan niet succesvol zijn zonder tegelijkertijd beide taken te voltooien. Je kunt artikelen schrijven op basis van belangrijke trefwoorden.

Trefwoorden zijn woorden en zinnen die de toon geven voor de inhoud van je site. Ze zijn meestal de meest voorkomende woorden die je in de titels en tekst gebruikt om te helpen bepalen waar je site over gaat. Wanneer Google jouw site doorkruist, stuit het op die vaak gebruikte woorden, en gebruikt ze als ‘sleutelwoorden’ of inhoudsaanwijzingen om je sitepagina’s nauwkeurig te rangschikken.

De inhoud van je site kan alleen maar effectief zijn als je gewenste publiek je weet te vinden. Daarom is het essentieel om de juiste woorden en zinnen in de inhoud en de SEO-instellingen van jouw website te selecteren. Wanneer je de inhoud op jouw site schrijft, kunnen factoren zoals locatie- en niche-zakelijke aanbiedingen een grote rol spelen in de exacte formulering die je wilt gebruiken.

hoeveelkostseo

Gebruik Google’s Keyword Planner om ideeën te vinden voor de zoekwoorden die het meest relevant zijn voor jouw bedrijf. De zoekwoordplanner is een handig hulpmiddel om te leren wat mensen zoeken in de omgeving en je te helpen jouw eigen relevante zoekwoorden te vinden om toe te voegen aan de inhoud van je site.

Zodra je weet welke zoekwoorden je wilt gebruiken, integreer deze dan in de titels en de tekst van de site. Zorg ervoor dat ze natuurlijk binnen de inhoud vloeien en zoekwoorden niet lukraak in de teksten worden gesmeten. Gebruik geen sleutelwoorden in de tekst omdat Google je kan bestraffen voor slechte grammatica. Met zoveel factoren die in het selecteren van zoekwoorden gaan, wil je wat extra onderzoek doen om ervoor te zorgen dat je het goed en volledig hebt uitgezocht.

De Meta Tags

Wist je dat de inhoud die wordt weergegeven op zoekmachine resultaten niet altijd direct uit de inhoud van een website wordt gehaald? Meta-titels en metabeschrijvingen worden als tekst toegevoeg aan jouw site om degenen die niet bekend zijn met jouw bedrijf, dieper inzicht te geven in wat je website te bieden heeft.

Net als een goede Javascript code voor SEO is ook de structuur belangrijk. Daarom moeten meta-tags worden toegevoegd aan elke pagina van de site. Zie je meta-tags als korte introducties die mensen over je sitepagina’s op de zoekmachines een beetje over je vertellen. Als je een WordPress website hebt, kun je de metatags voor je site met een plugin wijzigen.

Wanneer je meta-tags toevoegt, moet je er rekening mee houden dat deze tekst wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google en wordt bekeken door potentiële bezoekers, omdat zij beslissen of ze op je website willen klikken of niet. We hebben goede tips over het maken van de perfecte metatags voor je site in dit bericht bij het schrijven van een titel die Google zal gebruiken.

Link je website aan jouw sociale profielen

Als je serieus bent met jouw online marketing, heb je waarschijnlijk al een sociale media aanwezigheid voor je merk. Voeg de link van je site toe aan je Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ accounts en overal waar je een online aanwezigheid hebt, om je linkprofiel te verbeteren.

Voor extra SEO-bevoegdheden: deel een statusupdate over je site op die netwerken. Aangezien zoekcrawlers sites met links bezoeken, verhoogt het je kansen om snel op zoekmachines te worden ontdekt.

Voeg je site toe aan lokale directories

Vaker dan niet, kunnen de dingen die mensen online zoeken direct in hun eigen buurt liggen. In feite blijkt uit de laatste statistieken dat lokale zoekopdrachten 50% van de mobiele bezoekers binnen een dag binnenkomen in winkels dus een goede plek om ook tussen te staan met je zaak.

Als je een fysieke winkel hebt, heb je een heel andere set regels om je winkel vindbaar te maken op Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code